Informatii despre cum puteti achizitiona un apartament cu 2 sau 3 camere in Toscana Residential Park

APARTAMENTE NOI IN OTOPENI
Documentele necesare în timpul procesului de achiziție
Pasul 1

Pentru semnarea Antecontractului de Vânzare-Cumpărare, va trebui să îi dai notarului o copie după certificatul de căsătorie (dacă este cazul), împreună cu actul de identitate.


Pasul 2

La semnarea contractului de vânzare, îți vom pune la dispoziție o copie din Extrasul de Carte Funciară pentru autentificare, o copie a Certificatului Fiscal al vânzătorului, Certificatul de Performanță Energetică în original, Cadastrul imobilului și al locului de parcare.

Pasul 1

În plus, notarul îți poate cere alte documente considerate necesare pentru finalizarea procedurii de achiziție.
Pentru semnarea Antecontractului de Vânzare-Cumpărare, vom avea nevoie de Certificatul de înmatriculare, Actul Constitutiv al Companiei și de Actul de Identitate al reprezentantului.


Pasul 2

Hotărârea Adunării Generale a Acționarilor sau Împuternicire notarială pentru reprezentant.

ESTI INTERESAT(A) DE O FINANTARE
Pentru noua ta casa?

Ești interesat de o ofertă de finanțare pentru Toscana?
Oferim soluții de finanțare inovatoare, personalizate pentru nevoile tale. V-am ascultat și am identificat nevoia de servicii financiare flexibile, care să se potrivească tuturor tipologiilor de clienți, indiferent de generația din care fac parte.
Dacă vrei să structurăm o soluție de creditare potrivită nevoilor tale, vorbește cu unul dintre agenții noștri.

Vă oferim opțiuni de finanțare cu majoritatea băncilor prin Kiwi Finance.
De exemplu, în cazul în care îți dorești o locuință în cadrul comunității și constați că apartamentele se vând repede, poți accesa prin intermediul nostru un credit de finanțare a acestui avans, ce va fi continuat de un credit ipotecar pentru diferența de preț, atunci când apartamentul tău va fi gata. Pentru mai multe detalii vă rugăm să luați legatura cu expertul nostru pentru consultanta financiara personalizata.

Vă mulțumim!


GARANTII OFERITE
Toscana Residential Park Otopeni

Această garanție se referă la posibile defecte ale casei care sunt descoperite într-o perioadă de doi ani de la recepție și pe care dezvoltatorul le va remedia cu fonduri proprii.

A se vedea specificațiile și materialele care vor fi folosite.